Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zonvaart/domains/hoewasdevakantie.nl/public_html/Connections/toerkoop.php on line 9
www.hoewasdevakantie.nl
   
 
  Home     Bekijk ervaringen     Europa     Turkije  Reacties op: Delphin de Luxe Resort, hotel
Locatie accomodatie:
|
 Alanya, Turkije
Aantal reacties:
|
 2
Gemiddelde waardering:
|
 9.8


    Naam:  
Mark **********
  Emailadres:   -

Ervaring:
Algemene indruk: 10
Ligging:   9
Bereikbaarheid:   9
Service:   10
Prijs/Kwaliteit :   10
Algemene waardering:   9.6
Vakantie weer:   9
Kwaliteit reisbureau:     9
Uitstekend hotel met weinig attracties in direkte omgeving. Manavgat, Side en Alanya zijn uitstekend te bereiken met de dolmus busjes die om de 5 minuten voorbij komen. Het hotel is werkelijk uitstekend op alle vlakken (kamer, buffet, zwembad, hygiene) en over het personeel niets dan goeds. Zonder uitzondering allemaal zeer vriendelijk en bereid te helpen, al schort het nog wel eens aan de talenkennis maar dat is ook niet echt belangrijk... Wij willen zo weer terug!

Vakantiedatum: 27-05-2008  

    Naam:  
L.M. Oostinjen
  Emailadres:   -

Ervaring:
Algemene indruk: 10
Ligging:   10
Bereikbaarheid:   10
Service:   10
Prijs/Kwaliteit :   10
Algemene waardering:   10
Vakantie weer:   10
Kwaliteit reisbureau:     10
Geweldige ervaring, absoluut aardig en gedienstig personeel (wel charmeurs naar mijn oudste dochter toe). Een paradijs voor een zeer relaxte vakantie. Animatie gedurende de dag en avond is goed verzorgd. Misverstandje bij aankomst met OAD hostes, maar snel opgelost. Goed en gevarieerd eten. Enig minpuntje was de massale aanwezigheid van Russen. Erg naief en lomp volk, bang dar zij iets te kort komen. All inclusive (maar dan ook alles) is beslist een aanrader!! Er wordt nu overwogen om volgend jaar (met meer mensen) dit nogmaals te doen, hoewel wij ook een vakantie (all incl) op de Malediven ambieren. Bedankt voor de goede zorg en service.

Vakantiedatum: 08-09-2005  
   
   
©2018 Zonvaart Reizen. Alle rechten voorbehouden.