Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zonvaart/domains/hoewasdevakantie.nl/public_html/Connections/toerkoop.php on line 9
www.hoewasdevakantie.nl
   
 
  Home     Bekijk ervaringen     Europa     Turkije  Reacties op: Turquoise, appartementen en hotel
Locatie accomodatie:
|
 Side, Turkije
Aantal reacties:
|
 4
Gemiddelde waardering:
|
 9.3


    Naam:  
Marcel Lodewijks
  Emailadres:   -

Ervaring:
Algemene indruk: 10
Ligging:   9
Bereikbaarheid:   9
Service:   10
Prijs/Kwaliteit :   10
Algemene waardering:   9.6
Vakantie weer:   9
Kwaliteit reisbureau:     10
We zijn met ons gezin bestaand uit 5 personen voor het eerst in Turkije geweest. Het hotel en de omgeving is hemels ,we hebben er heerlijk genoten.Iedereen geeft je het gevoel van echt vakantie vieren. .Voor ons blijft het hier niet bij want we gaan zeker weer naar Turkije op vakatie.

Vakantiedatum: 19-07-2012  

    Naam:  
Richard Bijl
  Emailadres:   -

Ervaring:
Algemene indruk: 9
Ligging:   9
Bereikbaarheid:   9
Service:   9
Prijs/Kwaliteit :   9
Algemene waardering:   9
Vakantie weer:   9
Kwaliteit reisbureau:     9
Echt een superaanrader want alles is goed voor elkaar. Mooie ruime en verzorgde kamers, smaakvol eten, goed drinken, leuk aninimatieteam, professionele shows. Kortom geweldig. Wij waren aan het eind van het seizoen maar alle faciliteiten waren nog open. Wij vonden vooral de kamers die in de tuin liggen erg mooi. Maar zeker de villakamers zijn een aanrader met directe toegang tot het zwembad. Side ligt op 3 kilometer afstand, over het strand ongeveer 1/2 uurtje lopen en met de taxi voor 7,- in vijf minuten in het centrum. Side is ook echt een leuk centrum met een gezellige haven.

Vakantiedatum: 13-11-2010  

    Naam:  
Kees en Tiny van Hooren
  Emailadres:   -

Ervaring:
Algemene indruk: 10
Ligging:   10
Bereikbaarheid:   10
Service:   10
Prijs/Kwaliteit :   9
Algemene waardering:   9.8
Vakantie weer:   10
Kwaliteit reisbureau:     10
We zijn net terug uit Side, hotel Turquoise, en t was geweldig. Mooi weer, mooi hotel gelegen in een bos, grote tuin met ligbedden en een zandstrandje met 2 pieren. Minpuntje waren de stenen in zee, deed pijn aan je voeten als je de zee in liep, maar er waren ook zwembaden. Lekker eten, ruime keus, goede bediening en de entertainment was ook geweldig goed, alle avonden was er wat te doen en overdag natuurlijk de sporten. Je hoefde niet van het park af, alles was aanwezig qua winkeltjes. Maar als je toch iets zien wil kun je naar Side met de dolmus of taxi. In Side hebben ze opgravingen uit de Romeinse tijd en in Manavgat is de bazar met markt. Erg leuk en een goede busverbinding. We hebben een geweldig leuke vakantie gehad en gaan waarschijnlijk volgend jaar weer naar Turqouise.

Vakantiedatum: 28-09-2009  

    Naam:  
I. Mathot
  Emailadres:   -

Ervaring:
Algemene indruk: 9
Ligging:   9
Bereikbaarheid:   9
Service:   9
Prijs/Kwaliteit :   8
Algemene waardering:   8.8
Vakantie weer:   8
Kwaliteit reisbureau:     8
Fantastisch all-inclusief hotel!! Het eten is perfect, kamers prima. Twee zwembaden, waarvan 1 met glijbanen. Aan het strand, Side op loopafstand. Op en top vakantie, niets op aan te merken.

Vakantiedatum: 13-05-2006  
   
   
©2018 Zonvaart Reizen. Alle rechten voorbehouden.